1ος Τρόπος Αποστολής

Παραλαβή από το Κατάστημα Μας

Παρέχεται δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας , αλλά και από τις κεντρικές αποθήκες μας στην ΘΗΒΑ , με δικό σας μεταφορικό μέσο. Ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει για την δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας.

2ος Τρόπος Αποστολής

Αποστολή με Οχήματα της Εταιρίας μας.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα. Στην περίπτωση αυτή ο τρόπος και τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας. H εταιρία μας διαθέτει οχήματα (γερανοφόρο φορτηγό, κλειστό van) για την εξυπηρέτηση των πελατών της.

3ος Τρόπος Αποστολής

Αποστολή με Courier

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας με αποστολή εταιρίας ταχυμεταφοράς courier, αν ο όγκος και το βάρος των προϊόντων το επιτρέπει.Τα προϊόντα σας αποστέλονται με Elta Courier ή Γενική Ταχυδρομική.

4ος Τρόπος Αποστολής

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία

Η εταιρία μας,για βαριά και ογκώδη προϊόντα άνω των δέκα κιλών, συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψει όλες τις περιοχές για να μπορέσει να σας εξυπηρετήσει.Τα έξοδα αποστολής που αναγράφονται στην παραγγελία σας προορίζονται για την μεταφορά και παραλαβή των προιόντων σας απο την έδρα της μεταφορικής εταιρείας.